Al capdavant de l’equip de Playful Events estem dos professionals amb una llarga trajectòria en l’organització i comunicació d’esdeveniments:

ÀLVAR COMERMA
Event Manager / Director Creatiu

Expert en publicitat, creativitat i direcció d’art, des de fa més de dues dècades col·laboro amb empreses de sectors i dimensions molt diverses a comunicar les seves marques, ja sigui a partir d’un logotip, d’una campanya o d’un esdeveniment.

M’encarrego de la comunicació de Playful Events amb els participants, institucions i patrocinadors de cadascun dels esdeveniments, de la seva imatge integral i de la seva creació i coordinació.

ROMÁN LÓPEZ
Event Manager / Director d’Operacions

Amb una experiència en organització d’esdeveniments de més de 25 anys, des de Share Events ajudem a assolir els objectius de màrqueting i comunicació d’empreses, organismes i institucions, dissenyant i produint esdeveniments que creen valor social, amb recursos de l’economia social.

M’encarrego de la creació, producció i logística dels esdeveniments que organitzem a Playful Events, tant pel que fa a la gestió de recursos materials, com a la gestió de l’equip humà que els fa possibles.